Shënohet, Dita e Dëshmorëve të komunës së Istogut
Nga me April 12, 2018 2:40 PM

Është shënuar sot Dita e Dëshmorëve të komunës së Istogut, në të cilin manifestim mori pjesë nënkryetari i komunës Lulzim Blakaj, anëtarë të asamblesë komunale, përfaqësues të partive politike, familjarë të dëshmorëve, veteranë e invalidë të UÇK-së si dhe shumë qytetarë që ishin tubuar pranë lapidarit të Dëshmorëve në qendër të qytetit të Istogut për të vendosur kurora lulesh në nderim të jetës dhe veprës së tyre.

Radio Fontana (c) 2014 - Mirëmbahet dhe mundesohet në internet nga JUSAHOST