Kryetari Haki Rugova priti sot në takim ambasadorin, Dr. Otto F. Von Feigenblatt
Nga me July 3, 2018 2:49 PM

Kryetari Haki Rugova ka pritur sot në takim ambasadorin, Dr. Otto F. Von Feigenblatt, të cilin e nderoj me mirënjohje për kontributin e tij akademike dhe diplomatike dhënë për Kosovën. Kryetari Rugova shprehi falënderimin dhe mirënjohjen e tij për ambasadorin për angazhimin dhe përkushtimin e tij ndaj Kosovës. “Faleminderit për kontributin e vazhdueshëm në angazhimin tuaj, ju jemi mirënjohës çdo herë në emër të komunës së Istogut dhe qytetarëve të saj, është nder e kënaqësi që sot jeni në mesin tonë” u shpreh kryetari Rugova.

Ndërkaq ambasadori Dr. Otto F. Von Feigenblatt falënderoj kryetarin Rugova për pritjen që ju bë dhe u shpreh se është i kënaqur që është sot në Istog, ai tha se është përvojë e mirë të sheh nga afër qeverisjen lokale dhe që më padurim pret të jap ndihmën e tij për këtë vend dhe që mbështetja e tij nuk do mungoj asnjëherë.

Kryetari Rugova në fund të takimit nderoj ambasadorin Dr. Otto F. Von Feigenblatt, me mirënjohje për kontributin e tij intelektual dhe diplomatike dhënë për Kosovën.

Radio Fontana (c) 2014 - Mirëmbahet dhe mundesohet në internet nga JUSAHOST