Një përson është plagosur në Istog!
Nga me June 11, 2018 9:30 PM

Një person është plagosur me armë zjarri sot rreth orës 14:00 në Istog.

I dyshuari J.M dyshohet se e ka plagosur biznesmenin K.B për arsyeje ende të panjohura.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe është duke u marrë me hetimin e këtij rasti.

Radio Fontana (c) 2014 - Mirëmbahet dhe mundesohet në internet nga JUSAHOST